Če opazite dejavnost, ki je ne prepoznate, ali ste se prijavili v skupni napravi, zavarujte svoj račun v dveh korakih.
1. Odjavite vse druge naprave
- Odprite svoj profil in tapnite ikono zobnika, da odprete Nastavitve.
- Tapnite Račun in zasebnost, nato Račun in varnost.
- Pod Seje tapnite Odjava iz drugih naprav.
Naprava, ki jo trenutno uporabljate, ostane prijavljena. Druge naprave se odjavijo v 30 minutah.
2. Spremenite geslo
Pod Račun in varnost, Prijava, nastavite novo geslo. Če vaš račun uporablja prijavo prek Google ali Apple, spremenite geslo tega računa Google ali Apple in preglejte njegove povezane naprave.
3. Preverite svoj e-poštni naslov
Pod Prijava preverite, ali je e-poštni naslov na računu še vedno vaš. Če je bil spremenjen in se ne morete prijaviti, se obrnite na podporo s svojega prvotnega e-poštnega naslova.
Nakupi, ki jih niste opravili
Če je bila na vašem računu brez vaše privolitve kupljena naročnina, si oglejte Zakaj so mi znova zaračunali? in zahtevajte povračilo od trgovine, ki vam je zaračunala.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo

