Kako izbrišem svoj račun?

Izbrišite račun v razdelku Račun in varnost. Najprej prekličite morebitno naročnino. Brisanje je trajno, e-poštni naslov pa je znova na voljo po približno sedmih dneh.

Posodobljeno 9. oktober 2026

Preden izbrišete račun

  • Prekličite naročnino. Brisanje računa ne prekliče naročnine Pro v App Store, Google Play ali Paddle. Oglejte si Kako prekličem naročnino Knowunity Pro?
  • Shranite vse, kar potrebujete. Vaše naloženo, mape, niz in napredek bodo odstranjeni in jih ni mogoče obnoviti.
  • Če si želite le vzeti odmor, se lahko preprosto odjavite.

Brisanje računa v aplikaciji

  1. Odprite svoj profil in tapnite ikono zobnika, da odprete Nastavitve.
  2. Tapnite Račun in zasebnost, nato Račun in varnost.
  3. Pomaknite se do razdelka Nevarno območje in tapnite Izbriši račun.
  4. Izberite razlog in potrdite z Izbriši moj račun.

Kaj se zgodi nato

  • Vaš profil in naloženo izgineta takoj.
  • Preostali podatki so v celoti anonimizirani v približno sedmih dneh.
  • Po končanem brisanju, ki običajno traja okoli sedem dni, se lahko znova prijavite z istim e-poštnim naslovom.

Brisanja ni mogoče razveljaviti, niti v teh sedmih dneh.

Ne morem se prijaviti, da bi izbrisal račun

Najprej si povrnite dostop, oglejte si Ne morem se prijaviti v svoj račun. Če to ni mogoče, kontaktirajte podporo z e-poštnega naslova, povezanega z računom, da lahko preverimo, ali je vaš.

Starš, ki briše otrokov račun

Prijavite se v otrokov račun in sledite zgornjim korakom. Če ne poznate prijavnih podatkov, kontaktirajte podporo z e-poštnega naslova, registriranega na računu.

Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo