Preden izbrišete račun
- Prekličite naročnino. Brisanje računa ne prekliče naročnine Pro v App Store, Google Play ali Paddle. Oglejte si Kako prekličem naročnino Knowunity Pro?
- Shranite vse, kar potrebujete. Vaše naloženo, mape, niz in napredek bodo odstranjeni in jih ni mogoče obnoviti.
- Če si želite le vzeti odmor, se lahko preprosto odjavite.
Brisanje računa v aplikaciji
- Odprite svoj profil in tapnite ikono zobnika, da odprete Nastavitve.
- Tapnite Račun in zasebnost, nato Račun in varnost.
- Pomaknite se do razdelka Nevarno območje in tapnite Izbriši račun.
- Izberite razlog in potrdite z Izbriši moj račun.
Kaj se zgodi nato
- Vaš profil in naloženo izgineta takoj.
- Preostali podatki so v celoti anonimizirani v približno sedmih dneh.
- Po končanem brisanju, ki običajno traja okoli sedem dni, se lahko znova prijavite z istim e-poštnim naslovom.
Brisanja ni mogoče razveljaviti, niti v teh sedmih dneh.
Ne morem se prijaviti, da bi izbrisal račun
Najprej si povrnite dostop, oglejte si Ne morem se prijaviti v svoj račun. Če to ni mogoče, kontaktirajte podporo z e-poštnega naslova, povezanega z računom, da lahko preverimo, ali je vaš.
Starš, ki briše otrokov račun
Prijavite se v otrokov račun in sledite zgornjim korakom. Če ne poznate prijavnih podatkov, kontaktirajte podporo z e-poštnega naslova, registriranega na računu.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo

