Nekateri učenci vidijo nalaganje spomina... ali Spomin posodobljen v AI klepetu. Ti obvestili se preizkušata. Drugi računi lahko imajo prilagojena pogovore, ne da bi videli obvestila. V preizkus se ne morete vključiti ali izključiti, in podpora ne more vklopiti obvestil.
Kaj obvestila pomenijo
Obvestila prikazujejo, da Knowie nalaga ali posodablja informacije, ki se uporabljajo za personalizacijo. Niso zahteva, da naložite drugo datoteko.
Če želite, da odgovor uporabi drugačne informacije, v svojem sporočilu razložite popravek. Preverite pomembne odgovore v svojem gradivu za predmet.
Stikalo Memory
Nekateri učenci imajo v plošči za priloge ali orodja tudi stikalo Memory. Odprite to ploščo in tapnite stikalo, da spremenite nastavitve personalizacije, ki jih nadzira. Drugi računi tega bližnjičnega dostopa nimajo.
Izklop tega stikala ni zahteva za izbris računa. Ne uporabljajte ga kot način za brisanje svojega računa ali zgodovine klepeta. Za izbris računa glejte Kako izbrišem svoj račun?
Nekaj je videti narobe
Če obvestilo ostane na zaslonu ali se personalizacija zdi napačna, posodobite aplikacijo in poskusite znova. Uporabite obrazec za podporo v razdelku AI ali kakovost vsebine, če se težava nadaljuje. Priložite obvestilo in posnetek zaslona, brez deljenja informacij, ki jih ne želite deliti s podporo.
Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo

