Naloženo, kartice in kvizi
- Odpri naloženo ali niz.
- Odpri njegove nastavitve.
- Izklopi Objavi javno.
Zasebna vsebina je vidna samo tebi. Odstranjena je iz iskanja in iz tvojega javnega profila. Kadarkoli jo lahko spet narediš javno. Javno naloženo mora biti zasebno, preden ga lahko urediš.
Mape
Mape, ki jih ustvariš, so privzeto zasebne. Drugim postanejo vidne šele, ko jih dodeliš v skupno rabo.
Celoten profil
Ni nastavitve, ki bi skrila celoten račun. Tvoje uporabniško ime in vse javno naloženo je vidno drugim učencem. Da ostaneš zaseben/-na, ohrani naloženo zasebno in izberi uporabniško ime, ki ne vsebuje tvojega pravega imena. Glej Kdo lahko vidi moj profil in mojo šolo?
Tvoja šola
Nastavi, kdo lahko vidi tvojo šolo, v razdelku Nastavitve računa, Zasebnost šole.
Odstrani vsebino o meni
Če je nekdo naložil vsebino, ki vsebuje tvoje osebne podatke, prijavi naloženo. Glej Kako prijavim vsebino ali uporabnika?
Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo

