Kdo lahko vidi moj profil in mojo šolo?

Vaš profil in javno naložena vsebina so vidni drugim učencem. Sami nadzorujete, kdo lahko vidi vašo šolo in ali je vsaka naložena vsebina javna.

Posodobljeno 9. oktober 2026

Vaš profil

Vaše uporabniško ime, prikazno ime, bio in javno naložena vsebina so vidni drugim uporabnikom Knowunity. Ni nastavitve, ki bi skrila celoten profil. Če ne želite biti najdeni, lahko uporabite uporabniško ime, ki ne vsebuje vašega pravega imena.

Vaša šola

Sami odločite, kdo lahko vidi, katero šolo obiskujete.

  1. Odprite svoj profil in tapnite ikono zobnika, da odprete Settings.
  2. Tapnite Account settings, nato School privacy.
  3. Izberite Only me, My friends only, My school only ali My friends and school.

Vaša naložena vsebina in mape

Vsaka naložena vsebina ima v nastavitvah stikalo Make public. Zasebna naložena vsebina je vidna samo vam. Mape, ki jih ustvarite, so zasebne, razen če jih delite. Glejte Kako naredim svojo vsebino zasebno?

Mlajši uporabniki

Računi, ki ne dosegajo minimalne starosti za javni profil, nimajo prikaznega imena in jim ni mogoče pošiljati sporočil.

Ne najdeš tega, kar iščeš? Naša ekipa za podporo ti z veseljem pomaga.Kontaktiraj podporo